augustus 2, 2020

“Beetje shinen op de derde plek”

Het idee van Max Verstappen was om een beetje te gaan shinen op Silverstone dit weekend. Beetje freewheelen en goed hydrateren. Het zou een saai weekend worden, maar het was alles behalve een saaie race dit weekend.

Uitgerekend Valtteri Bottas en Lewis Hamilton (beiden in Mercedes) krijgen één lekke band. Eerst Bottas (drie rondes voor het einde) en later Lewis in zijn laatste ronde. Ik hoor toch wel bij de groep die stiekem hoopt dat Mercedes minder gaat presteren. Al is het maar om een beetje spanning terug te krijgen in de formule 1. Bizar dat Lewis de race nog wel uit kan rijden met één lekke band en de grandprix wint. Geluk dwing je af. Het kan toch geen toeval zijn dat Botas net uitvalt en Lewis alweer wint?

En voor Red Bull is het hopen dat er meer van zulke incidenten komen. Anders wordt het een heeeel saai seizoen.

Volgend weekend weer in Silverstone. Als Mercedes slim is rijden ze volgend weekend een halve seconden minder hard. Spaar je de banden, haal je de finish heel en win je volgende week weer. Je kan het talent hebben van Max Verstappen, maar uiteindelijk geeft de auto toch de doorslag. Volgende week dan maar een beetje shinen op de derde plek, Max?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *