Het Begin

Het verhaal begint midden in de corona-tijd in Benoordenhout waar net als in de rest van Nederland sprake is van een ‘intelligente lockdown’. Een tijd waar het kabinet beroep doet op eigen verantwoordelijkheid van burgers. Mensen in heel Nederland wordt opgeroepen zoveel mogelijk thuis te werken of de werktijden te spreiden. Een tijd waar toiletpapier uit verveling wordt hoog gehouden en de hoofdpersonage oproept niet te gaan hamsteren.

Je kruipt in de huid van de hoofdpersonage. Geboren in 1967 en wonend in een luxe penthouse gekocht in het Haagse Benoordenhout. Het penthouse is voorzien van een zeer royale living , drie grote slaapkamers en twee badkamers. De keuken is zeer luxe en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Verder beschikt het over meerdere zeer royale dakterrassen met een prachtig uitzicht over Den Haag. 

Als er dan toch sprake is van een ‘intelligente lockdown’ is het wel fijn dat je als hoofdpersonage in ieder geval een penthouse tot je beschikking hebt. Het is maandagochtend. Wat wordt je eerste move? Je gaat naar je werk of meldt je ziek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *